Εκδοτικός Οίκος Ζάθεον Πύρ - zatheonpyr.gr

Δημιουργία Λογαριασμού
Υπενθύμιση Κωδικού
695
Προϊόντα

Εκδοτικός Οίκος

Οι εκδόσεις ΖΑΘΕΟΝ ΠΥΡ είναι μια εκδοτική εμπορική, μη "κερδοσκοπική" επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2011 , με έδρα της την ιδιαίτερη πατρίδα μου, έτσι από λόξα κυρίως κι όχι από έννοια για κέρδος και για πολλά λεφτά. Σκοπός της είναι να διασώσει τη δική μου τρέλα για γράψιμο κι όπως κι άλλοι περίπου 10 εκατομμύρια Έλληνες γράφουν, να διασώσει κι άλλων μερικών φίλων την τρέλα, που θα μ' αρέσει η γραφή τους και δεν θα μου γυρεύουν κέρδος άλλο πλην της δόξας, που είναι φάρμακο της λόξας.
Έτσι, με δανεικά, όπως κάνουν πάντα οι περισσότεροι στην Ελλάδα και στον κόσμο, ξεκινάει Θεού θέλοντος και μη θέλοντος μέσα σε τούτο το μήνα με τα πρώτα της βιβλία.
Οι εκδόσεις που θα κάνει θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τρία είδη τέχνης λόγου. Ποίηση, την ιερή τρέλα των ανθρώπων, Διήγημα πάσης φύσεως και Μικρομυθιστόρημα, γιατί τα μεγάλα δεν αντέχει η τσέπη μας να τα εκδώσει.
Καιρού επιτρέποντος, τέλος του μήνα θάναι το πρώτο Μικρομυθιστόρημα έτοιμο που θα είναι το δικό μου με τίτλο
"ΤΑΦΟΣ ΜΕ ΘΕΑ"
και περίπου ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει κι η πρώτη ποιητική συλλογή που θάναι του φίλου μου τού εκλεχτού, του Τάκη του Φάβιου, με τίτλο
''ΤΟ ΑΥΧΕΝΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΟΣ '' .
Οι ευχές σας δεν θα μας δώσουν άμεσα λεφτά, μα θα μας δώσουν δύναμη και κουράγιο να ολοκληρώσουμε την τρέλα μας και να χαρούμε κάπως την παράλογη ζωή μας, που χωρίς τρέλα δεν έχει κανένα νόημα.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για ό,τι πείτε ή δεν πείτε κι αν αγοράσετε και τίποτα , όταν θάρθει η ώρα , πάλι θα σας ευχαριστώ διπλά, διότι κάπως έτσι θα ξεπληρώσω τα δανεικά που χρειάστηκα για να εκπληρώσω το όραμα των παιδικών μου χρόνων, που ήθελα από τότε να γίνω Λιβάνης, Λαμπράκης, Ελευθερουδάκης, τέτοιος κάτι...
Κι αν η κρίση τίποτα δεν σας αφήσει στις τσεπούλες σας , πάλι καλά νάμαστε, θα πουλήσω τα πεπόνια το καλοκαίρι και θα τα βγάλω τα σπασμένα της τρέλας μου. Υγεία μόνο νάχω σωματική και η υγιής μου τρέλα, εμένα και των φίλων μου, ποτέ να μην απολείψει από τα καύκαλά μας!

Γιωργος Π. Δρυμωνιατης